Alleen samen kunnen we er een mooi schooljaar van maken

Welkom op de Website van (V)SO De Meentschool

De Meentschool is een openbare school voor speciaal onderwijs. Leerlingen met een specifieke onderwijs/zorgvraag krijgen hier onderwijs en zorg aangeboden. Wij zijn een streekschool, onze leerlingen zijn leerlingen met een zml-indicatie en zij komen uit de hele regio Noordoost Groningen. Onze school heeft een open en toegankelijk karakter.

Schooltijden:

Maandag             8.30 uur – 14.45 uur

Dinsdag               8.30 uur – 14.45 uur

Woensdag           8.30 uur – 12.15 uur

Donderdag          8.30 uur – 14.45 uur

Vrijdag                 8.30 uur – 14.45 uur

De Bij, de Goudvis en Klaver: Vrijdag vrij

De Stuwe

De Meentschool is gehuisvest in OZC de Stuwe. Wat de Stuwe is? Het onderstaande filmpje vertelt het verhaal!

Onze visie

Wij werken vanuit een professionele en opbrengstgerichte cultuur aan de unieke mogelijkheden van onze leerlingen.

Welkom op onze website!

Vakantieoverzicht 2020 - 2021

De vakanties voor 2020 - 2021 zijn bekend.

Directeur ad interim              : Jantina Nieuwhuis - Westra