De teams bereiden zich voor op een langere duur van onderwijs op afstand en het bieden van opvang aan kinderen van ouders met cruciale beroepen en aan kwetsbare kinderen. De schoolteams vinden goede oplossingen die passen bij de kinderen, de ouders en de school. Iedere school maakt afspraken met ouders en kinderen.

In onderstaande brief worden een aantal van deze afspraken gedeeld en vooral ook waarom deze afspraken belangrijk zijn.

Ouderbrief sluiting van de scholen tot en met de meivakantie (PDF)